Over ons

Beusink VvE Beheer is sinds 2005 actief in het beheren van Verenigingen van Eigenaren. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij onszelf tot expert in vakgebied noemen. Wij hebben zo’n 100 VvE’s in beheer die gevestigd zijn in de provincies Gelderland en Overijssel. Bij ons is een goede communicatie met het bestuur en de leden van de VvE’s een prioriteit. Hier besteden wij veel aandacht aan, wat de kwaliteit altijd ten goede komt. Beusink VvE Beheer biedt naast full-service VvE beheer tevens maatwerk/deelpakketten. Hierbij valt te denken aan alleen financieel/administratief beheer, technisch beheer of bestuurswerk. Daarnaast is het bij ons mogelijk om alleen het voorzitterschap van een ledenvergadering in te huren.

Ook voor het activeren en oprichten van VVE’s zijn wij de aangewezen partij!

.

 

Onze visie

De branche van beheerders van Verenigingen van Eigenaren heeft zich de laatste jaren steeds verder ontwikkeld als een serieuze branche. Dit is vooral te danken aan het feit dat er steeds meer onafhankelijke VvE beheerders komen. Mede door de strakkere regels van de overheid, waaronder wettelijke aanpassingen en het nieuwe modelreglement voor VvE’s, is er veel verbeterd. 

Beusink is een professionele organisatie, met alle vak-disciplines. Wij zijn aangesloten bij VVE-Belang en werken samen met meerdere andere professionele partijen. Daarnaast huren wij expertise in bij partijen als Vereniging Eigen Huis, Rijssenbeek advocaten en incassobureau’s.

Beusink streeft naar een open en transparante communicatie, waarbij kwaliteit en snelheid sleutelwoorden zijn.

Contact

Locatie

Varsseveldseweg 61B
7131 JA Lichtenvoorde

Telefoonnummer

0544-374185 / 06-49126703

WhatsApp chat